Privacy Policy

Toimitusehdot

Toimitamme Rakettimarketista tilatut tuotteet haluamaanne noutopisteeseen n. 1-2 viikon kuluessa tilauksesta ellei toisin ole sovittu.
HUOMIO! Poikkeuksena Joulukuu jolloin tuotteiden luovutus tapahtuu ainoastaan 27.12 alkaen.
Sesonki noutopisteisiin toimitetut tuotteet toimitetaan niin, että tuotteet ovat noudettavissa 27.12 lähtien (27.12-31.12).

Tilaukset noudettava luovutuspisteiden aukioloaikana 7vrk kuluessa tilauksen saapumisesta. Noutamatta jääneitä tilauksia ei hyvitä.
Tilausten luovutus ainoastaan noutopisteistä, 18-vuotta täyttäneelle ja vain tilauksen tehneelle henkilölle.
Tilausvahvistus ja henkilöllisyys todistettava tarvittaessa!
Alkuperäisessä paketeissa olevilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus noutohetkestä alkaen.
Asiakas vastaa tuotteiden palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Rahtimaksut:
0-250€ tilauksiin lisätään 20€ rahtimaksuja. Yli 250€ tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Nouto Karkkilasta Suomen Pyrotekniikalta aina 0e. Rahtimaksut ilmoitetaan Kassa-sivulla.

Sesonkiajan tarjous on voimassa 15.12. asti. Tähän mennessä tilatut tuotteet pystytään toimittamaan 27.12 mennessä luovutuspisteisiin.

Selvissä hinnoittelu virhetapauksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ennen tilauksen käsittelyä.


Tuotteita koskevat reklamaatiot tulee osoittaa suoraan maahantuojalle (Suomen Pyrotekniikka).
Joko sähköpostitse myynti@suomenpyrotekniikka.fi tai puhelimitse p. 0400 424 653 tai 0400 973 868

Ilotulitteiden käyttö

HUOM! Tiesitkö että ilotulitteiden ampunen ympäri vuoden on mahdollista tietyin edellytyksin?
Ilotulitteiden käyttäminen on sallittua ilman erillistä lupaa 31.12 klo 18:00 – 1.1 klo 02:00.
Lisäksi osassa Suomea käyttö on sallittu myös niin sanotun Venetsialaisten aikaan, jotka sijoittuvat Elokuun
viimeiselle lauantaille
Muina ajankohtina ilotulitteiden käyttö edellyttää pelastusviranomaisen lupaa. Lupa on haettava
paikalliselta pelastusviranomaiselta viimeistään
5 vrk ennen tuotteiden käyttöä. Ilotulitteiden ostamiseen ei erillistä lupaa tarvita, poikkeuksena 1.12 –
26.12 välisenä aikana,
jolloin ostamiseen pitää olla pelastusviranomaisen myöntämä lupa ilotulitteiden käytölle.
Yleiset ohjeet ilotulitteiden käytölle:

  • Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä
  • Noudata käyttöohjeita
  • Huolehdi tuotteen riittävästä tuennasta
  • Noudata tuotteessa annettuja turvaetäisyyksiä
  • Suojalasien käyttö pakollista / Suositeltavaa myös katsojille
  • Huolehdi ettei ilotulitteita päädy alaikäisten käsiin
  • Ilotulitteiden käyttö päihtyneenä kiellettyä

Tietosuoja- ja rekisteriseloste:

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Pyrotekniikka Ay (Y-tunnus: 1852086-4)
Haapakuja 14

03710  Uusitalo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Aki Niittymäki
Puhelin +358 400 973868
Sähköposti: aki.niittymaki@suomenpyrotekniikka.fi

REKISTERIN NIMI

Suomen Pyrotekniikka Rakettimarketin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Suomen Pyrotekniikan asiakkaaksi ja / tai ostanut verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Suomen Pyrotekniikka Ay:n Rakettimarket verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Suomen Pyrotekniikka Ay:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Suomen Pyrotekniikka Ay:n käytössä, paitsi Suomen Pyrotekniikka Ay:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa esimerkiksi luottotietojen tarkistamiseksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Suomen Pyrotekniikka Ay:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Suomen Pyrotekniikka Ay:n tietohallinnon antamia käyttäjäoikeuksia. Suomen Pyrotekniikka Ay:n verkkokaupan Rakettimarket rekisteri sijaitsee Suomen Pyrotekniikka Ay:n verkkopalveluluita tuottavan yrityksen suojatuilla palvelimilla.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi?

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi?

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Klarnan tietosuojailmoitus:

When you place an order in the webstore with Klarna Checkout as the choosen payment method, information about the products in the order (name, price, quantity, SKU) is sent to Klarna. When the purchase is finalized Klarna sends your billing and shipping address back to the webstore. This data plus an unique identifier for the purchase is then stored as billing and shipping data in the order in WooCommerce.